“Dins teu hi ha un científic: descobreix-ho!”

L’alumnat del departament de Biologia i Geologia que participa en el projecte “Dins teu hi ha un científic: descobreix-ho!” ha preparat activitats per a alumnes de primària. Han estat al laboratori de ciències per fer aquestes activitats alumnes de sisè dels col·legis Benipeixcar, Joan Martorell i Montdúver. Amb l’ajuda dels seus monitors i monitores, estudiants de 3r i 4t d’ESO i 1r i 2n de batxillerat, han utilitzat el mètode científic per fer descobriments sorprenents. Hauran descobert que al seu interior hi ha un científic? Nosaltres pensem que sí ... i si dubteu, mireu les fotos!!

 

Concurs de fotografia “El Medi Ambient a la Safor” Primavera 2018

El Departament de Biologia i Geologia felicita les guanyadores i els guanyadors del concurs de fotografia “El Medi Ambient a la Safor”, primavera-2018. El jurat del concurs vol ressenyar que el treball de selecció ha estat molt difícil per la gran qualitat de les fotografies presentades. Per això donem l’enhorabona a tots els participants i us animem a continuar participant en les properes edicions. Els premis, patrocinats per l'AMPA es lliuraran a final de curs.

 

Jornades de Teatre Clàssic a Sagunt 2018

El passat dilluns 16 d’abril, l’alumnat de Cultura Clàssica, Grec i Llatí, acompanyat en aquest cas per un grup de segon d’ESO amb el seu tutor, va assistir un any més a les Jornades de Teatre Clàssic que tenen lloc a Sagunt.

L’obra representada va ser Les Suplicants d’Esquil, que tracta un tema tan actual com és el del maltractament a les dones. El grup que la representava havia preparat una posada en escena molt emotiva pero va quedar un poc deslluïda pel fet que la amenaça de pluja va impedir que es poguera connectar la megafonia amb la música.

De totes maneres vam disfrutar de la representació i de les hores que vam passar dalt al castell.

 

Dos alumnes del centre guardonats en l’Olimpíada de Dibuix Tècnic i Geometria

Els alumnes Rafael Luís Saneleuterio Temporal i Adrián Aparisi Seguí han estat guardonats en la 1a Olimpíada de Dibuix Tècnic i Geometria celebrada el passat 21 d’abril a la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València. L’olimpíada va estar organitzada per l’Associació Valenciana de Professorat de Dibuix (AVPD) i s’hi van presentar 150 alumnes en total. El premi que han rebut consisteix en un lot de material de dibuix i un diploma acreditatiu.

Enhorabona a ells i a la resta d’alumnes que han participat!


 

Intercanvi amb Hassfurt, Alemanya

El passat mes de març, 18 alumnes de la localitat de Hassfurt, a Alemanya, ens van visitar durant una setmana com a primera part de l’intercanvi escolar que realitzem tots els anys amb el Regiomontanus Gymnasium.

Junt a alumnes nostres de 1r de batxillerat van gaudir de les Falles en els primers dies de la seua estada i després van tindre un complet programa amb visites culturals i de natura de la nostra ciutat i voltants.

El nostre alumnat visitarà Hassfurt del 14 al 21 d’abril.

 

Dos alumnes del centre guanyen l’Olimpíada de Clàssiques

Dian Iskrenov Donev i Dídac Lorente Sendra, alumnes de segon de batxillerat humanístic, han estat guanyadors de l’Olimpíada de Clàssiques 2018 que es va realitzar el passat 24 de març en la Facultat de Filologia de la Universitat de València.

Com a guanyadors, rebran un diploma acreditatiu i una ajuda per a l’estudi per valor de 1000€ que es podrà fer efectiva al llarg dels dos pròxims anys. Aquesta olimpíada, d’àmbit autonòmic i organitzada per la Universitat de València, té com objectiu estimular l’estudi de les llengües clàssiques i premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica.

Enhorabona!!!

 

«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»
Catalan English Finnish French Greek Italian Norwegian Polish Spanish

Calendari famílies

Itaca web familia

Itaca web familia

Aula virtual

moodle1

GALERIA FOTOGRÀFICA

icono-picasa-150x150

BLOG AMPA

icono_aplicaciones_wp