Activitats Jardí Botànic i El Mon Microscòpic

L’alumnat de Biologia de 4t d’ESO han visitat el Jardí Botànic de la Universitat de València. Aquest museu viu té com a missió popularitzar el món vegetal fomentant el seu estudi, ensenyament, divulgació i conservació, així com el seu ús sostenible. L’alumnat ha fet un recorregut guiat pel jardí i un taller als seus laboratoris. A continuació s'ha traslladat al campus de Burjassot on ha visitat el museu de Ciències Naturals inaugurat el passat mes de febrer, i ha fet un recorregut guiat per conèixer les característiques dels exemplars que allí es conserven que són de gran importància científica i històrica.

Al mateix temps l’alumnat de biologia de 1r de batxillerat ha fet l’activitat “Descobreix el món microscòpic” en el Campus de Burjassot, que té com objectiu donar a conèixer a l’alumnat de batxillerat les tècniques més avançades en microscòpia electrònica que actualment s’utilitzen en la investigació.

 

Eixida concurs fotogràfic 3r d’ESO

El dia 22 de març, segon dia de primavera, l’alumnat de 3r d'ESO va sortit pels voltants de Gandia amb l'objectiu de fer fotos per al concurs de fotografia. El dia va eixir fresquet però solejat i radiant, el que ens va permetre gaudir extraordinàriament de l'excursió. Us recordem que el concurs està obert a tota la comunitat educativa i que el termini per presentar les fotos va del 10 al 20 d'abril. Els premis, subvencionats per l'AMPA es lliuraran a final de curs. Animeu-vos!. El Departament de Biologia i Geologia i demés persones encarregades del concurs us desitgem unes bones vacances de Pasqua.


 

Jornades de perfeccionament en llengües clàssiques.

Alumnes de 2n de batxillerat de grec van assistir el 27 de gener i el 24 de febrer a unes jornades de perfeccionament en llengües clàssiques per a alumnat excel·lent com a part de la preparació per a la prova nacional de grec de batxillerat Parnaso.

Les activitats van tindre lloc en la Facultat de Filologia de la Universitat de València i van ser molt interessants.

 

Participació en programa de ràdio

El proppassat 14 de febrer alumnes de Batxillerat van participar en el programa Plaerdemavida, de l'emissora pública valenciana Àpunt Ràdio. Amb l'etiqueta #PlaerdePoesia es va proposar a l'audiència la tria de poemes perquè foren tuitats mentre s'emetia el programa en directe. El nostre institut, com altres instituts valencians, va participar activament en el programa i 77 alumnes van fer el treball previ de selecció i van tuitar el poema elegit a partir de les dotze del migdia.

Poetes com Teresa Pascual, Maria Josep Escrivà, Ausiàs March, Josep Piera, Montserrat Abelló, Maria Mercè Marçal, Miquel Martí i Pol, entre més de quaranta, van escampar les seues paraules per les ones amb la inestimable ajuda del nostre alumnat. Podeu fruir amb tots els poemes seleccionats en el twitter acadèmic Bollirà el mar (@aixicomcell), mantingut pel Departament de Valencià del centre, si hi poseu l'etiqueta de l'activitat #PlaerdePoesia.

 

XXIV Concurs Fotogràfic El Medi Ambient a la Safor

Un curs més l'IES Ausiàs March dóna la benvinguda a la primavera convocant el XXIV concurs de fotografia "El Medi Ambient a la Safor". En aquest concurs, que està organitzat pel Departament de Biologia i Geologia i recolzat per l'AMPA, pot participar tota la comunitat educativa, alumnat, professorat, personal no docent, mares i pares.

Vivim en un entorn privilegiat amb tota mena d'ecosistemes, mar, muntanya, marjal, riu, que hem de conèixer i estimar. Aprofita les vacances de Falles i de Pasqua i fes un recorregut pels teus llocs preferits de la Safor. Esperem les teves fotos!


 

Un equip del centre premiat en el concurs ODISSEA

L’equip del centre format per Alba Limeres, Dian Iskrenov i Dídac Lorente, ha quedat segon en la disputadíssima final autonòmica del concurs de Cultura Clàssica, Grec i Llatí ODISSEA 2018.

Aquest equip i tota la resta d’equips participants han fet un treball excel·lent per la qual cosa els felicitem i els convidem a participar de nou l’any que ve.

 

«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»
Catalan English Finnish French Greek Italian Norwegian Polish Spanish

Calendari famílies

Itaca web familia

Itaca web familia

Aula virtual

moodle1

GALERIA FOTOGRÀFICA

icono-picasa-150x150

BLOG AMPA

icono_aplicaciones_wp