Jornades de perfeccionament en llengües clàssiques.

Alumnes de 2n de batxillerat de grec van assistir el 27 de gener i el 24 de febrer a unes jornades de perfeccionament en llengües clàssiques per a alumnat excel·lent com a part de la preparació per a la prova nacional de grec de batxillerat Parnaso.

Les activitats van tindre lloc en la Facultat de Filologia de la Universitat de València i van ser molt interessants.

 

Participació en programa de ràdio

El proppassat 14 de febrer alumnes de Batxillerat van participar en el programa Plaerdemavida, de l'emissora pública valenciana Àpunt Ràdio. Amb l'etiqueta #PlaerdePoesia es va proposar a l'audiència la tria de poemes perquè foren tuitats mentre s'emetia el programa en directe. El nostre institut, com altres instituts valencians, va participar activament en el programa i 77 alumnes van fer el treball previ de selecció i van tuitar el poema elegit a partir de les dotze del migdia.

Poetes com Teresa Pascual, Maria Josep Escrivà, Ausiàs March, Josep Piera, Montserrat Abelló, Maria Mercè Marçal, Miquel Martí i Pol, entre més de quaranta, van escampar les seues paraules per les ones amb la inestimable ajuda del nostre alumnat. Podeu fruir amb tots els poemes seleccionats en el twitter acadèmic Bollirà el mar (@aixicomcell), mantingut pel Departament de Valencià del centre, si hi poseu l'etiqueta de l'activitat #PlaerdePoesia.

 

XXIV Concurs Fotogràfic El Medi Ambient a la Safor

Un curs més l'IES Ausiàs March dóna la benvinguda a la primavera convocant el XXIV concurs de fotografia "El Medi Ambient a la Safor". En aquest concurs, que està organitzat pel Departament de Biologia i Geologia i recolzat per l'AMPA, pot participar tota la comunitat educativa, alumnat, professorat, personal no docent, mares i pares.

Vivim en un entorn privilegiat amb tota mena d'ecosistemes, mar, muntanya, marjal, riu, que hem de conèixer i estimar. Aprofita les vacances de Falles i de Pasqua i fes un recorregut pels teus llocs preferits de la Safor. Esperem les teves fotos!


 

Un equip del centre premiat en el concurs ODISSEA

L’equip del centre format per Alba Limeres, Dian Iskrenov i Dídac Lorente, ha quedat segon en la disputadíssima final autonòmica del concurs de Cultura Clàssica, Grec i Llatí ODISSEA 2018.

Aquest equip i tota la resta d’equips participants han fet un treball excel·lent per la qual cosa els felicitem i els convidem a participar de nou l’any que ve.

 

Billar en l’Escola a Gandia

Continuant amb l’activitat començada en 2017 de dur el billar a l’escola, en 2018 també ha sigut el nostre centre el primer institut en tota la Comunitat de començar la 2a fase que consisteix a realitzar l'activitat en les instal·lacions del Gandia Billar Club i acostar l'alumnat al billar en el seu entorn.

Així, la passada setmana, tot l’alumnat de 1r i 2n d'ESO del nostre centre es va desplaçar a les instal·lacions del club per a compartir un dia d'iniciació i pràctica de l'esport del billar. Van fer cursos de 45 minuts en els quals s'alternava la pràctica del billar amb demostracions i exhibicions d'algunes figures reconegudes com Javier Palazón, actual número 1 del rànquing nacional i 34é del rànquing mundial, en companyia dels altres grans jugadors del panorama valencià Jose Luis Pascual, Juan Villora i Enrique Peñalba.

La fotografia mostra al nostre alumnat amb la regidora d’esports Lydia Morant.

Llegiu-ne més: Billar en l’Escola a Gandia

 

La biologia a les teues mans

Com tots els anys per aquestes dates, l’alumnat de biologia i geologia de 1r de batxillerat ha participat a l’activitat “LA BIOLOGIA A LES TEUES MANS”. Aquesta activitat està organitzada per la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València que posa a disposició dels estudiants de batxillerat els seus recursos, professorat i laboratoris, per estimular i difondre entre els joves l’estudi de la biologia com a ciència i com a part integral de la seua cultura científica. Aquest curs hem gaudit de dues pràctiques de contingut molt diferent, una de neurociència titulada “El cerebro: la máquina más compleja del Universo” i l’altra de paleontologia, titulada “El País Valencià a través de sus fósiles”.

 

«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»
Catalan English Finnish French Greek Italian Norwegian Spanish

Blog Projecte Erasmus+

Calendari famílies

Itaca web familia

Itaca web familia

Aula virtual

moodle1

GALERIA FOTOGRÀFICA

icono-picasa-150x150

BLOG AMPA

icono_aplicaciones_wp