XXIV Concurs Fotogràfic El Medi Ambient a la Safor

Un curs més l'IES Ausiàs March dóna la benvinguda a la primavera convocant el XXIV concurs de fotografia "El Medi Ambient a la Safor". En aquest concurs, que està organitzat pel Departament de Biologia i Geologia i recolzat per l'AMPA, pot participar tota la comunitat educativa, alumnat, professorat, personal no docent, mares i pares.

Vivim en un entorn privilegiat amb tota mena d'ecosistemes, mar, muntanya, marjal, riu, que hem de conèixer i estimar. Aprofita les vacances de Falles i de Pasqua i fes un recorregut pels teus llocs preferits de la Safor. Esperem les teves fotos!


 

Un equip del centre premiat en el concurs ODISSEA

L’equip del centre format per Alba Limeres, Dian Iskrenov i Dídac Lorente, ha quedat segon en la disputadíssima final autonòmica del concurs de Cultura Clàssica, Grec i Llatí ODISSEA 2018.

Aquest equip i tota la resta d’equips participants han fet un treball excel·lent per la qual cosa els felicitem i els convidem a participar de nou l’any que ve.

 

Billar en l’Escola a Gandia

Continuant amb l’activitat començada en 2017 de dur el billar a l’escola, en 2018 també ha sigut el nostre centre el primer institut en tota la Comunitat de començar la 2a fase que consisteix a realitzar l'activitat en les instal·lacions del Gandia Billar Club i acostar l'alumnat al billar en el seu entorn.

Així, la passada setmana, tot l’alumnat de 1r i 2n d'ESO del nostre centre es va desplaçar a les instal·lacions del club per a compartir un dia d'iniciació i pràctica de l'esport del billar. Van fer cursos de 45 minuts en els quals s'alternava la pràctica del billar amb demostracions i exhibicions d'algunes figures reconegudes com Javier Palazón, actual número 1 del rànquing nacional i 34é del rànquing mundial, en companyia dels altres grans jugadors del panorama valencià Jose Luis Pascual, Juan Villora i Enrique Peñalba.

La fotografia mostra al nostre alumnat amb la regidora d’esports Lydia Morant.

Llegiu-ne més: Billar en l’Escola a Gandia

 

La biologia a les teues mans

Com tots els anys per aquestes dates, l’alumnat de biologia i geologia de 1r de batxillerat ha participat a l’activitat “LA BIOLOGIA A LES TEUES MANS”. Aquesta activitat està organitzada per la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València que posa a disposició dels estudiants de batxillerat els seus recursos, professorat i laboratoris, per estimular i difondre entre els joves l’estudi de la biologia com a ciència i com a part integral de la seua cultura científica. Aquest curs hem gaudit de dues pràctiques de contingut molt diferent, una de neurociència titulada “El cerebro: la máquina más compleja del Universo” i l’altra de paleontologia, titulada “El País Valencià a través de sus fósiles”.

 

L’alumnat d’informàtica visita el campus de Burjassot

L’alumnat de 4t d’ESO de l'optativa d'informàtica va visitar el campus de Burjassot de la Universitat de València el passat 17 de gener per a realitzar dos tallers d’informàtica: Gestió de portals web i Desenvolupament de videojocs. L'objectiu d'aquesta eixida era la motivació cap al treball experimental i d'enginyeria introduint els mètodes i tècniques propis de l'enginyeria informàtica i de les tecnologies multimèdia.

En el taller de gestió de portals web van instal·lar i configurar un gestor de continguts de portals web. En el taller de desenvolupament de videojocs es van introduir els conceptes bàsics per al desenvolupament d'un senzill joc tridimensional que van crear i van poder endur-se a casa.

 

Jornada sobre l’Economia del Bé Comú

El Departament d’Economia ha organitzat per a alumnes de 1r de Batxillerat l’assistència a les II Setmana Científica d’Oliva. Durant el matí del 7 de febrer s’han desenvolupat les dues xarrades previstes. La primera ha anat a càrrec de Vanessa Campos, professora de la UV i membre de la càtedra EBC, amb el títol L'Economia social i solidària en el S. XXI, un concepte en evolució: ECB i Bcorporations. Tot seguit, Miguel Ribera, consultor homologat EBC, ha explicat L’Experiència empresarial de l’Economia del Bé Comú (EBC).

Cal agrair a l’Ajuntament d’Oliva les facilitats donades als diversos instituts de la comarca per facilitar l’assistència de l’alumnat a aquesta interessant jornada.
.

 

«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»
Catalan English Finnish French Greek Italian Norwegian Spanish

Blog Projecte Erasmus+

Calendari famílies

Itaca web familia

Itaca web familia

Aula virtual

moodle1

GALERIA FOTOGRÀFICA

icono-picasa-150x150

BLOG AMPA

icono_aplicaciones_wp