«Com el pa a l'alcavor», espectacle de màgia i poesia

Divendres 2 de febrer, el Departament de Valencià va organitzar l'assistència a l'espectacle «Com el pa a l'alcavor», del mag Rubén Aparisi, en el teatre del Raval. Basat en poemes de Vicent Andrés Estellés i trucs de màgia relacionats, alumnes de tercer i quart d'ESO van gaudir d'una hora que els va passar en un tres i no res. En acabar, es va mantenir un col·loqui amb preguntes referides a l'obra d'Estellés i a les característiques de la seua posada en escena.

 

Jornades de bones pràctiques Erasmus+ i eTwinning Gandia 2018

El nostre centre ha participat en les Jornades de bones pràctiques Erasmus+ i eTwinning que han tingut lloc els dies 15 i 16 de gener a la Casa de la Marquesa, organitzades pel CEFIRE de Gandia. El coordinador de projectes Erasmus+ del centre, Miquel Morell, ha presentat una ponència en la què ha explicat les tasques del coordinador de projectes europeus a més de donar a conèixer el projecte ka1 que actualment té aprovat l'institut.

En el fitxer adjunt podeu descarregar la presentació de la ponència.

 

L’alumnat de 2n ESO participa en el concurs Jóvenes Talentos de Relato Corto, 2018

Una vegada més, el nostre alumnat de 2n d’ESO participa en el Concurs Coca-Cola Jóvenes Talentos de Relato Corto. El proppassat dimarts 9 de gener, va acudir a les instal·lacions de Coca-Cola a València per tal d’informar-se de les bases del concurs i conèixer de primera mà el funcionament de la planta embotelladora.

Aquesta activitat resulta una experiència molt enriquidora perquè fomenta la lectura i la producció creativa. Desitgem molta sort a tot l’alumnat participant en la nova edició d’aquest prestigiós concurs d’àmbit estatal.

 

Maria Fuster i Sonia Martí, guanyadores en el concurs de microrelats Tirantianes

El proppassat 27 de novembre, Dia per a l’eliminació de la violència contra les dones, va tindre lloc el lliurament dels premis de la Xa edició del concurs de microrelats per la igualtat que organitza l’associació Tirantianes i l’IES Tirant lo Blanc de Gandia. El nostre alumnat hi ha participat com tots els cursos i enguany dues alumnes del nostre centre han aconseguit sengles guardons.

Maria Fuster Jiménez (2n C de Batxillerat) ha guanyat el 1r premi en la categoria de Batxillerat i Cicles Formatius amb el microrelat “La mestra”.

Sonia Martí Mengual (2n D d’ESO) ha quedat finalista en la categoria de 1r i 2n d’ESO amb el microrelat “Jugar no té gènere”

Vos els reproduïm davall.

Llegiu-ne més: Maria Fuster i Sonia Martí, guanyadores en el concurs de microrelats Tirantianes

 

Alumnat Practicum Màster de Secundària

Un any més, i ja en són molts, tenim entre nosaltres un grup d’estudiants del Màster Universitari en Professor/a d’Educació Secundària.

Este alumnat, de diverses especialitats, prové de les universitats del País Valencià i romandrà al centre durant un període aproximat de 150 hores, on compartirà amb la resta de la nostra comunitat educativa totes les activitats i experiències adients al treball diari del docent.

També cal agrair al professorat que tutoritzarà este procés i que garantirà que este període siga productiu, tant per als estudiants del Màster com per al nostre alumnat.

Vos donem una calorosa benvinguda i us desitgem que la vostra estada entre nosaltres siga veritablement inoblidable.

 

Proves A2: alumnat admès

Ja estan publicats al tauló del centre els llistats amb l’alumnat admès a les proves d’idiomes A2.

 

«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»
Catalan English Finnish French Greek Italian Norwegian Spanish

Blog Projecte Erasmus+

Calendari famílies

Itaca web familia

Itaca web familia

Aula virtual

moodle1

GALERIA FOTOGRÀFICA

icono-picasa-150x150

BLOG AMPA

icono_aplicaciones_wp