L’alumnat de 2n ESO participa en el concurs Jóvenes Talentos de Relato Corto, 2018

Una vegada més, el nostre alumnat de 2n d’ESO participa en el Concurs Coca-Cola Jóvenes Talentos de Relato Corto. El proppassat dimarts 9 de gener, va acudir a les instal·lacions de Coca-Cola a València per tal d’informar-se de les bases del concurs i conèixer de primera mà el funcionament de la planta embotelladora.

Aquesta activitat resulta una experiència molt enriquidora perquè fomenta la lectura i la producció creativa. Desitgem molta sort a tot l’alumnat participant en la nova edició d’aquest prestigiós concurs d’àmbit estatal.

 

Maria Fuster i Sonia Martí, guanyadores en el concurs de microrelats Tirantianes

El proppassat 27 de novembre, Dia per a l’eliminació de la violència contra les dones, va tindre lloc el lliurament dels premis de la Xa edició del concurs de microrelats per la igualtat que organitza l’associació Tirantianes i l’IES Tirant lo Blanc de Gandia. El nostre alumnat hi ha participat com tots els cursos i enguany dues alumnes del nostre centre han aconseguit sengles guardons.

Maria Fuster Jiménez (2n C de Batxillerat) ha guanyat el 1r premi en la categoria de Batxillerat i Cicles Formatius amb el microrelat “La mestra”.

Sonia Martí Mengual (2n D d’ESO) ha quedat finalista en la categoria de 1r i 2n d’ESO amb el microrelat “Jugar no té gènere”

Vos els reproduïm davall.

Llegiu-ne més: Maria Fuster i Sonia Martí, guanyadores en el concurs de microrelats Tirantianes

 

Alumnat Practicum Màster de Secundària

Un any més, i ja en són molts, tenim entre nosaltres un grup d’estudiants del Màster Universitari en Professor/a d’Educació Secundària.

Este alumnat, de diverses especialitats, prové de les universitats del País Valencià i romandrà al centre durant un període aproximat de 150 hores, on compartirà amb la resta de la nostra comunitat educativa totes les activitats i experiències adients al treball diari del docent.

També cal agrair al professorat que tutoritzarà este procés i que garantirà que este període siga productiu, tant per als estudiants del Màster com per al nostre alumnat.

Vos donem una calorosa benvinguda i us desitgem que la vostra estada entre nosaltres siga veritablement inoblidable.

 

Proves A2: alumnat admès

Ja estan publicats al tauló del centre els llistats amb l’alumnat admès a les proves d’idiomes A2.

 

L’alumnat de l’FP bàsica al II Foro de les Oportunitats

El passat dijous 14 de desembre el nostre alumnat d’FP Bàsica, de l’especialitat de Servicis Administratius, va participar al II Foro de les Oportunitats al Palau de Congressos de València. L’objectiu fonamental va ser facilitar el contacte amb empreses de diferents sectors així com amb altres estudiants de Formació Professional, de diversos àmbits i centres.

Tant l’alumnat de primer curs com el de segon, van gaudir d’una jornada de convivència i aprenentatge, a més de la participació en diversos tallers i conferències:


Llegiu-ne més: L’alumnat de l’FP bàsica al II Foro de les Oportunitats

 
 

«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»
Catalan English Finnish French Greek Italian Norwegian Polish Spanish

Calendari famílies

Itaca web familia

Itaca web familia

Aula virtual

moodle1

GALERIA FOTOGRÀFICA

icono-picasa-150x150

BLOG AMPA

icono_aplicaciones_wp