Actes de graduació 2017

El passat 26 de maig i 16 de juny van tindre lloc les graduacions de 2n de batxillerat i de 4t d'ESO i FPB respectivament.

Els actes es van realitzar, com altres anys, a les instal·lacions del nostre centre i tots i totes vam gaudir dels discursos i els vídeos que els diferents cursos van preparar per a nosaltres.

Als següents enllaços es poden veure fotos de les dues graduacions.

 

Gandia amb ulls matemàtics

El 14 de juny alumnat de 4t ESO i 1r Batxillerat van recórrer el centre històric de Gandia realitzant activitats on es plantejaven una sèrie de qüestions matemàtiques.

Han realitzat una pràctica matemàtica amb l'objectiu de descobrir i aplicar en el seu entorn immediat els conceptes i procediments apresos a l'aula. Aquesta atractiva activitat, anomenada Gandia amb ulls matemàtics, connecta l'aprenentatge formal amb la realitat, mostrant tota la matemàtica que ens envolta, de la presència de la qual no som sempre conscients.

Els i les alumnes aprenen així que el llenguatge matemàtic és útil i els ajuda a interpretar el món, les matemàtiques ens ajuden a interpretar la geometria de carrers i edificis, donen models per fer simulacions de moviments de trànsit i persones.

 

Expociència 2017

El passat dissabte 27 de maig dos grups d'alumnes de 4t d'ESO van participar en Expociència 2017, la Jornada de portes obertes del Parc Científic de la Universitat de València. Per una banda, les alumnes Laura Baroianu, Leire Lloret, Ruth Negre i Yaiza Polvoreda van presentar el projecte "Dins teu hi ha un científic: descobreix-ho!" que han estat desenvolupant en la matèria de Biologia i Geologia durant tot el curs i que forma part del Projecte Natura, desenvolupat i coordinat per la Facultat de Biologia de la Universitat de València.

El treball ha consistit en la construcció de miniaquaris, dins dels quals s'han establit ecosistemes per criar Planorbarius corneus, una varietat de caragols d'aigua. Durant quasi tot el curs s'ha estat investigant la vida d'aquesta espècie animal, analitzant com porten a terme les funcions vitals bàsiques.

Aquesta investigació s'ha difós entre estudiants de primària i secundària amb l'objectiu de què es facen preguntes i s'emocionen amb les respostes de la investigació científica. La qualitat del treball desenvolupat i presentat va ser reconeguda per la Facultat de Biologia, que va atorgar al grup el diploma a la "Millor observació d'un fenomen biològic".

Llegiu-ne més: Expociència 2017

 

El Joan Martorell en el Projecte Natura

Els i les alumnes de sisè de primària del CEIP Joan Martorell han estat al nostre laboratori per conèixer el Projecte Natura que vam presentar a Expociència el passat 27 de maig al Parc Científic de la Universitat de València. El nostre projecte es titula “Dins teu hi ha un científic: descobreix-ho!”.

Xiquets i xiquetes, joves científics, amb l’ajuda d'alumnes de biologia de 3r i 4t d’ESO, van descobrir, entre altres coses, com respiren els cargols aquàtics, com bateja el seu cor i com es reprodueixen. Hauran descobert que al seu interior hi ha un científic? Nosaltres pensem que sí ...... i si dubteu mireu les fotos!

 

Big Challenge 2017

Un any més, els i les alumnes de l'ESO amb bons resultats en la primera avaluació han tingut opció a presentar-se al concurs del Big Challenge, subvencionat per l'AMPA.

De 38 participants, destacarem:

En 1r d'ESO, Alba Angel ha quedat la 2 de la província i la 34 nacional.
En 2n d'ESO, Mireia Pons ha quedat la 6 de la província i la 177 nacional.
En 3r d'ESO, Eunice Costa ha quedat la 18 de la província i la 554 nacional.
En 4t d'ESO, Silvia Bertomeu ha quedat la 8 de la província i la 196 nacional.

Enhorabona a les alumnes primeres de cada nivell i també a la resta pels bons resultats.
Bon estiu a tots i totes!
Departament d'anglés.

 

Lliurament de premis del concurs de fotografia

El departament de Biologia i Geologia amb la col·laboració de l'AMPA ha lliurat els premis del concurs de fotografia en la seua XXIII edició. Agraïm la participació de tots i totes i animem tot l'alumnat del centre a participar també en pròximes edicions.

 

«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»
Catalan English Finnish French Greek Italian Norwegian Spanish

Blog Projecte Erasmus+

Calendari famílies

Itaca web familia

Itaca web familia

Aula virtual

moodle1

GALERIA FOTOGRÀFICA

icono-picasa-150x150

BLOG AMPA

icono_aplicaciones_wp