Reglament de Règim Interior

El podeu consultar a l’arxiu adjunt.

 

Celebració del Dia Europeu de les Llengües

El dia 26 de setembre vam celebrar al centre el dia Europeu de les llengües. Ha tingut una molt bona acollida amb l'alumnat implicat tant a les tasques de preparació com a la propia celebració. En aquest any, ens hem centrat en potenciar l'ús de les llengües i el plurilingüisme com a fet enriquidor.

Alumnat del centre ha estat preparant un cartell de salutació per la celebració, altres han estat treballant discursos calurosos de benvinguda on es donaven a conèixer en la seua llengua materna. El professorat de l'equip del programa Erasmus+ del centre va decidir tirar endavant aquesta iniciativa i pensa millorar-la els propers cursos donada la bona acceptació per part de tota la comunitat educativa. Baix una foto del cartell que va realitzar l’alumnat de 2n E coordinats pel professor Manolo Sansaloni i una altra dels xics y xiques protagonistes de l'acte.

 

Horaris i professorat de tots els grups

A la carpeta adjunta es poden consultar els horaris de tots els grups del centre i el seu professorat.

 

Actes de graduació 2017

El passat 26 de maig i 16 de juny van tindre lloc les graduacions de 2n de batxillerat i de 4t d'ESO i FPB respectivament.

Els actes es van realitzar, com altres anys, a les instal·lacions del nostre centre i tots i totes vam gaudir dels discursos i els vídeos que els diferents cursos van preparar per a nosaltres.

Als següents enllaços es poden veure fotos de les dues graduacions.

 

Gandia amb ulls matemàtics

El 14 de juny alumnat de 4t ESO i 1r Batxillerat van recórrer el centre històric de Gandia realitzant activitats on es plantejaven una sèrie de qüestions matemàtiques.

Han realitzat una pràctica matemàtica amb l'objectiu de descobrir i aplicar en el seu entorn immediat els conceptes i procediments apresos a l'aula. Aquesta atractiva activitat, anomenada Gandia amb ulls matemàtics, connecta l'aprenentatge formal amb la realitat, mostrant tota la matemàtica que ens envolta, de la presència de la qual no som sempre conscients.

Els i les alumnes aprenen així que el llenguatge matemàtic és útil i els ajuda a interpretar el món, les matemàtiques ens ajuden a interpretar la geometria de carrers i edificis, donen models per fer simulacions de moviments de trànsit i persones.

 

Expociència 2017

El passat dissabte 27 de maig dos grups d'alumnes de 4t d'ESO van participar en Expociència 2017, la Jornada de portes obertes del Parc Científic de la Universitat de València. Per una banda, les alumnes Laura Baroianu, Leire Lloret, Ruth Negre i Yaiza Polvoreda van presentar el projecte "Dins teu hi ha un científic: descobreix-ho!" que han estat desenvolupant en la matèria de Biologia i Geologia durant tot el curs i que forma part del Projecte Natura, desenvolupat i coordinat per la Facultat de Biologia de la Universitat de València.

El treball ha consistit en la construcció de miniaquaris, dins dels quals s'han establit ecosistemes per criar Planorbarius corneus, una varietat de caragols d'aigua. Durant quasi tot el curs s'ha estat investigant la vida d'aquesta espècie animal, analitzant com porten a terme les funcions vitals bàsiques.

Aquesta investigació s'ha difós entre estudiants de primària i secundària amb l'objectiu de què es facen preguntes i s'emocionen amb les respostes de la investigació científica. La qualitat del treball desenvolupat i presentat va ser reconeguda per la Facultat de Biologia, que va atorgar al grup el diploma a la "Millor observació d'un fenomen biològic".

Llegiu-ne més: Expociència 2017

 

«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»
Catalan English Finnish French Greek Italian Norwegian Polish Spanish

Calendari famílies

Itaca web familia

Itaca web familia

Aula virtual

moodle1

GALERIA FOTOGRÀFICA

icono-picasa-150x150

BLOG AMPA

icono_aplicaciones_wp