Big Challenge 2017

Un any més, els i les alumnes de l'ESO amb bons resultats en la primera avaluació han tingut opció a presentar-se al concurs del Big Challenge, subvencionat per l'AMPA.

De 38 participants, destacarem:

En 1r d'ESO, Alba Angel ha quedat la 2 de la província i la 34 nacional.
En 2n d'ESO, Mireia Pons ha quedat la 6 de la província i la 177 nacional.
En 3r d'ESO, Eunice Costa ha quedat la 18 de la província i la 554 nacional.
En 4t d'ESO, Silvia Bertomeu ha quedat la 8 de la província i la 196 nacional.

Enhorabona a les alumnes primeres de cada nivell i també a la resta pels bons resultats.
Bon estiu a tots i totes!
Departament d'anglés.

 

Lliurament de premis del concurs de fotografia

El departament de Biologia i Geologia amb la col·laboració de l'AMPA ha lliurat els premis del concurs de fotografia en la seua XXIII edició. Agraïm la participació de tots i totes i animem tot l'alumnat del centre a participar també en pròximes edicions.

 

Instruccions XARXALLIBRES, curs 2017-2018

Les famílies que vulguen participar en el programa de banc de llibres per primera vegada i ser-ne beneficiàries hauran de sol·licitar-ho abans del 20 de juny d’acord amb el model de sol·licitud electrònica que trobareu en l'enllaç adjunt.

Les families que ja van participar l'any passat, han de portar, en el moment de lliurar els llibres de text, la instància que es presenta a continuació degudament emplenada.

En el tercer document adjunt estan totes les instruccions i s'explica amb detall tot el procés per a tornar els llibres de l'any passat i tindre dret a participar en el programa el pròxim curs.

Les famílies que tinguen problemes per a emplenar la sol·licitud electrònica podran passar pel centre els dies 19 i 20 de juny on posarem a la seua disponibilitat l'aula d'informàtica per ajudar-los a fer la petició correctament.

 

PROJECTE ERASMUS+ 2017

El Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE) ens ha aprovat el projecte Erasmus+ que vàrem presentar en febrer. Exactament 11 mobilitats de les 13 que demanàvem. Set d'estes mobilitats es corresponen a visites a centres educatius de Finlàndia, Noruega i Itàlia per conèixer com treballen el plurilingüisme. Les 4 mobilitats restants són cursos de formació en CLIL (Content and Language Integrated Learning, Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües estrangeres) a diferents països europeus.

 

DÍDAC LORENTE GUANYADOR SAMBORI 2017

L'alumne del nostre centre Dídac Lorente Sendra, de primer de batxillerat humanístic, ha estat guanyador comarcal, amb altres dues estudiants, del Premi Sambori 2017 en la secció de batxillerat i cicles formatius.

Els premis els va lliurar el passat 25 de maig al Real de Gandia l'alcaldessa de la localitat.

 

PREMIS CONCURS FOTOGRAFIA 2017

A l'enllaç següent es pot consultar el llistat de l'alumnat premiat al XXIII Concurs de Fotografia.

Els donem l'enhorabona i us agraïm a tots i a totes la vostra participació. La qualitat de les fotografies ha fet molt difícil la selecció.

 

«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»
Catalan English Finnish French Greek Italian Norwegian Spanish

Blog Projecte Erasmus+

Calendari famílies

Itaca web familia

Itaca web familia

Aula virtual

moodle1

GALERIA FOTOGRÀFICA

icono-picasa-150x150

BLOG AMPA

icono_aplicaciones_wp