PREMIS CONCURS FOTOGRAFIA 2017

A l'enllaç següent es pot consultar el llistat de l'alumnat premiat al XXIII Concurs de Fotografia.

Els donem l'enhorabona i us agraïm a tots i a totes la vostra participació. La qualitat de les fotografies ha fet molt difícil la selecció.

 

ALUMNAT DESTACAT CANGUR 2017

El passat 30 de març, es van celebrar les proves Cangur a l'ambit de la Comunitat Valenciana.

Els alumnes del nostre centre Rubén Bertó Brotons, Ignacio Mascarell Martí i Cristóbal González Cardete han quedat classificats dins del 5% millor de tota la Comunitat al nivell de 1r de batxillerat.

En particular, Rubén ha obtingut la millor puntuació de Gandia.

Enhorabona!

Millor_classificats_Cangur_2017_N5

 

EXCURSIÓ AL JARDÍ BOTÀNIC I AL CAMPUS DE BURJASSOT

Els i les alumnes de Biologia de 4t i 3r d’ESO PEMAR han visitat el Jardí Botànic de la Universitat de València. Aquest museu viu té com a missió popularitzar el món vegetal fomentant el seu estudi, ensenyament, divulgació i conservació, així com el seu ús sostenible. El jardí manté les col·leccions científiques de plantes vives, conservant un llegat històric de dos-cents anys de cultiu continuat, que inclou també els arbres monumentals i el patrimoni arquitectònic. Els i les alumnes van fer un recorregut guiat pel jardí i un taller als seus laboratoris.

L'alumnat de Biologia de 1r de batxillerat va visitar el Campus de Burjassot per fer l’activitat “Descobreix el món microscòpic” que té com objectiu donar-los a conèixer les tècniques més avançades en microscòpia electrònica que actualment s’utilitzen en la investigació.

 

INTERCANVI AMB HASSFURT, ALEMANΥA 2017

Del 23 al 30 d'abril, un grup d'alumnes de primer de batxillerat, acompanyat per Susana Soler i Trini Sáez, ha participat a l'intercanvi amb alumnes de l'institut Regiomuntanus que viuen a la ciutat de HASSFURT i altres pobles de la comarca.

Hem passejat per les ciutats de Nuremberg, Wurzburg (capital de la Baixa Francónia), Bamberg (Patrimoni de la Humanitat per la Unesco) i Hassfurt (on es troba l'Institut amb el qual hem fet l'intercanvi).

Hem tingut l'oportunitat de viatjar pels pobles de la comarca de Hassberg (capital de la qual és Hassfurt). Hem gaudit de grandioses panoràmiques del paisatge de la Baixa Francónia. (Més informació sobre l'activitat al final de la notícia)

Han estat dies de compartir, viure amb altres famílies, descobrir altra cultura, conèixer llocs i monuments impressionants. Com a professores, ha sigut un plaer compartir l'experiència amb este grup d'alumnes.

Llegiu-ne més: INTERCANVI AMB HASSFURT, ALEMANΥA 2017

 

ENGLISH WEEK 2017

Un grup de 25 alumnes de 1r i 2n d'ESO del nostre centre han estat durant cinc dies en Santa Susanna realitzant un campament d'anglés. Han fet nombroses activitats en anglés amb monitors natius irlandesos amb qui han practicat tot allò que han aprés a les aules al llarg del curs.

Durant la setmana, han realitzat activitats esportives en anglés, hípica, tir amb arc, tirolina, rocòdrom, multiaventura, orientació a la muntanya, esports a la platja així com altres activitats culturals, representacions teatrals, balls, etc. S'han allotjat al càmping Bon Repós en cabanyes de fusta i han compartit moltes activitats amb alumnes d'altres instituts de Lleida, Mallorca i Saragossa.

Els i les alumnes s'ho han passat d'allò més bé i han aprés molt.

 

VIATGE A GRÈCIA

Un grup d'alumnes de primer de batxillerat del nostre centre, acompanyat per la seua professora de grec i llatí, ha fet un viatge d'estudis a Grècia durant la setmana de pàsqua.

Els i les alumnes han tingut l'oportunitat de visitar Atenes i els seus recintes arqueològics, Súnion, Corint, Micenes, Nàuplia, el teatre d'Epidaure, Olímpia, Naupacte i Delfos. Han conegut també, de primera mà, una ciutat grega com Atenes, la seua gastronomia, la vida als carrers, la música, etc. i part de l'entorn natural grec. Ha sigut un viatge molt complet i molt divertit, en el qual han compartit vivències amb els i les alumnes d'altres dos instituts valencians que els acompanyaven.

 

«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»
Catalan English Finnish French Greek Italian Norwegian Polish Spanish

Calendari famílies

Itaca web familia

Itaca web familia

Aula virtual

moodle1

GALERIA FOTOGRÀFICA

icono-picasa-150x150

BLOG AMPA

icono_aplicaciones_wp