INTERCANVI AMB HASSFURT, ALEMANΥA 2017

Del 23 al 30 d'abril, un grup d'alumnes de primer de batxillerat, acompanyat per Susana Soler i Trini Sáez, ha participat a l'intercanvi amb alumnes de l'institut Regiomuntanus que viuen a la ciutat de HASSFURT i altres pobles de la comarca.

Hem passejat per les ciutats de Nuremberg, Wurzburg (capital de la Baixa Francónia), Bamberg (Patrimoni de la Humanitat per la Unesco) i Hassfurt (on es troba l'Institut amb el qual hem fet l'intercanvi).

Hem tingut l'oportunitat de viatjar pels pobles de la comarca de Hassberg (capital de la qual és Hassfurt). Hem gaudit de grandioses panoràmiques del paisatge de la Baixa Francónia. (Més informació sobre l'activitat al final de la notícia)

Han estat dies de compartir, viure amb altres famílies, descobrir altra cultura, conèixer llocs i monuments impressionants. Com a professores, ha sigut un plaer compartir l'experiència amb este grup d'alumnes.

Llegiu-ne més: INTERCANVI AMB HASSFURT, ALEMANΥA 2017

 

ENGLISH WEEK 2017

Un grup de 25 alumnes de 1r i 2n d'ESO del nostre centre han estat durant cinc dies en Santa Susanna realitzant un campament d'anglés. Han fet nombroses activitats en anglés amb monitors natius irlandesos amb qui han practicat tot allò que han aprés a les aules al llarg del curs.

Durant la setmana, han realitzat activitats esportives en anglés, hípica, tir amb arc, tirolina, rocòdrom, multiaventura, orientació a la muntanya, esports a la platja així com altres activitats culturals, representacions teatrals, balls, etc. S'han allotjat al càmping Bon Repós en cabanyes de fusta i han compartit moltes activitats amb alumnes d'altres instituts de Lleida, Mallorca i Saragossa.

Els i les alumnes s'ho han passat d'allò més bé i han aprés molt.

 

VIATGE A GRÈCIA

Un grup d'alumnes de primer de batxillerat del nostre centre, acompanyat per la seua professora de grec i llatí, ha fet un viatge d'estudis a Grècia durant la setmana de pàsqua.

Els i les alumnes han tingut l'oportunitat de visitar Atenes i els seus recintes arqueològics, Súnion, Corint, Micenes, Nàuplia, el teatre d'Epidaure, Olímpia, Naupacte i Delfos. Han conegut també, de primera mà, una ciutat grega com Atenes, la seua gastronomia, la vida als carrers, la música, etc. i part de l'entorn natural grec. Ha sigut un viatge molt complet i molt divertit, en el qual han compartit vivències amb els i les alumnes d'altres dos instituts valencians que els acompanyaven.

 

EXCURSIÓ A OTOS

Dimarts passat onze d'abril, alumnes de 2n d'ESO van realitzar l'activitat extraescolar “Otos, la ruta dels rellotges de sol”.

La població d'Otos, amb mig miler d'habitants, està situada al Parc Natural de l'Ombria del Benicadell, a la comarca valenciana de la Vall d'Albaida. Aquesta localitat té la millor col·lecció de rellotges de sol de tota Europa repartits pel patrimoni urbà i han estat construïts i donats per artistes de reconegut prestigi com Rafael Armengol, Toni Miró, Andreu Alfaro, Manuel Boix, Elisa Martí o Arcadi Blasco.

Aprofitàrem la proximitat de la torre del castell de Carrícola per ascendir fins a les seues muralles i apreciar les vistes que des d'aquest dominen tota la Vall d'Albaida.

Es va completar la jornada amb una visita a l'almàssera i celler artesanal de Tomás Torres en la mateixa localitat. Aquesta empresa elabora vins i olis completament ecològics.

 

PROJECTE NATURA

El nostre centre s'ha inscrit en el concurs de projectes de ciències naturals “Projectes Natura”.

Aquest concurs està organitzat per la “Delegació per la Incorporació a la Universitat de la UV” i consisteix en l’elaboració d’un model, taller o experiència manipulativa per fer conèixer un fenomen o concepte de ciències naturals a alumnes de Primària.

En el nostre projecte participen alumnes de 2n de batxillerat i alumnes de 3r i 4t d’ESO.


Per desenvolupar la part científica del nostre treball ens assessora un professor del Departament de Zoologia de la Facultat de Ciències Biològiques i així mateix comptem amb la col·laboració dels CEIP Montdúver i Joan Martorrell.

El nostre projecte es presentarà en Expociència, una fira organitzada per la Universitat de València on s'exposen moltes activitats diferents de caràcter científic. La fira tindrà lloc dissabte 27 de maig al Parc Tecnològic de la Universitat de València i està obert a totes les persones que tinguen interès per la ciència. Animeu-vos a vindre!

Ja ens ha visitat per conèixer el nostre projecte un grup d'alumnes amb els seus professors del CEIP MONTDÚVER. En aquesta sessió hem après molt, però el millor de tot és que ens ho hem passat molt bé.

 

PROVA CANGUR 2017

Un grup d’alumnes del nostre centre ha participat en la prova Cangur de la SCM (2017) celebrada a la UPV – Gandia.

La prova Cangur, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques i organitzada per les respectives comissions balear, valenciana i catalana, és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. Consisteix en una prova de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema.

L'AMPA del centre ha col·laborat en la realització de l'activitat.

20170330_095005

 

«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»
Catalan English Finnish French Greek Italian Norwegian Spanish

Blog Projecte Erasmus+

Calendari famílies

Itaca web familia

Itaca web familia

Aula virtual

moodle1

GALERIA FOTOGRÀFICA

icono-picasa-150x150

BLOG AMPA

icono_aplicaciones_wp