JORNADES DE TEATRE SAGUNT 2017

El passat divendres 7 d'abril, l'alumnat de Cultura Clàssica, Grec i Llatí del centre va assistir un any més a les Jornades de Teatre Clàssic (Ludi Saguntini) al teatre romà de Sagunt. Enguany l'obra representada va ser el Miles Gloriosus de Plaute, a càrrec del grup "Clásicos Luna" de l'IES Pedro de Luna de Saragossa.

Com ja van fer l'any passat, els i les alumnes van acudir al teatre vestits per a l'ocasió.

A l'inici dels actes es va fer entrega dels premis dels diferents certàmens de cultura clàssica, com ara el concurs Odissea, en el qual va resultar guanyador de la fase autonòmica, com ja vam informar, el grup format per Dídac Lorente, Raúl Martinez i Sandra Mengual. 

 

Primera menció d'honor: fira-concurs EXPERIMENTA

El passat diumenge 2 d'abril un grup de 4 alumnes de 4t d'ESO van participar en la Fira-Concurs Experimenta, organitzada per la Facultat de Física de la Universitat de València. El assistents a l'event van poder veure en primer persona els més de 70 experiments que presentaven instituts procedents d'arreu del País Valencià.

El grup, integrat per Silvia Bertomeu, Alba Jiménez, Vera Godoy i Lucia Asensio, va aconseguir la primera Menció d'Honor en la seua categoria, equivalent al segon premi. Amb el nom de “La clepsidra. Construcció d'un rellotge d'aigua” les estudiants van presentar un treball experimental consistent en la construcció d'un rellotge que aprofita un flux d'aigua procedent d'una botella per mesurar el temps. Aquest treball havia estat preparat durant els mesos anteriors a l'IES, com a part del treball desenvolupat en la matèria de Física i Química, sota la coordinació del professor Paco Savall.

Llegiu-ne més: Primera menció d'honor: fira-concurs EXPERIMENTA

 

XXIII CONCURS FOTOGRÀFIC 2017

Un any més el departament de Biologia i Geologia del centre convoca el Concurs Fotogràfic El medi ambient a la Safor.


A l'arxiu adjunt es poden consultar les bases.
 

CONCURS ODISSEA 2017

El passat dimecres 22 de febrer va tindre lloc LA FINAL ESTATAL del concurs de Cultura Clàssica Odissea en la qual l'equip del nostre centre HIEMS ADVENIT, format per Dídac Lorente, Raúl Martínez i Sandra Mengual, va participar com a representant de la Comunitat Valenciana després de haver guanyat la fase autonòmica.

En una disputadíssima final, van aconseguir estar entre els cinc premiats, obtenint el quart lloc empatats a punts amb els tercers i sols separats d'ells per dos minuts de temps en les tres hores que dura el concurs.


Llegiu-ne més: CONCURS ODISSEA 2017

 

Jornada Nadal 2016

El passat 22 de desembre va tindre lloc al nostre centre una jornada d'activitats esportives, culturals i lúdiques per acomiadar l'any. Entre d'altres, es van dur a terme les següents activitats:

Taller de boles i corones nadalenques.
Taller de construcció de trompes.
Torneig de futbet i de vòlei.
Dues sessions de cinema.
Cançons nadalenques i música en diferents llengües.
Actuació del mag Hugo Castellà.

Tot amenitzat per la música punxada pel nostre DJ Andrès Prefasi i la visita de Santa Claus, qui ens va repartir regals.

També es va organitzar un esmorzar popular a benefici del viatge de 4t d'ESO i, en finalitzar la jornada, es va fer entrega a Càritas dels aliments recollits al centre en la campanya Kilo per als més desfavorits de la nostra ciutat.

 

Nou canal de comunicació per a la comunitat educativa valenciana

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport posa a disposició dels equips directius dels centres educatius, del professorat, de les famílies i, en general, de la societat valenciana, un canal de comunicació mitjançant l'aplicació de telèfon mòbil Telegram. Si us uniu al canal @gvaEducacio tindreu al vostre abast, de dilluns a divendres, informació que us pot interessar.

Aquesta informació està referida a ordres, bases i resolucions que es publiquen al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, que poden ser del vostre interés, així com informació útil sobre diferents ajudes en matèria educativa, inscripcions a cursos, calendaris de proves i altres qüestions relatives al funcionament diari del sistema educatiu valencià.

El canal @gvaEducacio de Telegram iniciarà el seu funcionament el dimecres 2 de novembre. És molt fàcil rebre la informació d'aquest butlletí per a telèfons mòbils:

1. Cal que s'instal·leu al telèfon mòbil l'aplicació Telegram

2. Busqueu @gvaEducacio

3. Uniu-vos al nostre canal

 

«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»
Catalan English Finnish French Greek Italian Norwegian Spanish

Blog Projecte Erasmus+

Calendari famílies

Itaca web familia

Itaca web familia

Aula virtual

moodle1

GALERIA FOTOGRÀFICA

icono-picasa-150x150

BLOG AMPA

icono_aplicaciones_wp