CONCURS ODISSEA 2017

El passat dimecres 22 de febrer va tindre lloc LA FINAL ESTATAL del concurs de Cultura Clàssica Odissea en la qual l'equip del nostre centre HIEMS ADVENIT, format per Dídac Lorente, Raúl Martínez i Sandra Mengual, va participar com a representant de la Comunitat Valenciana després de haver guanyat la fase autonòmica.

En una disputadíssima final, van aconseguir estar entre els cinc premiats, obtenint el quart lloc empatats a punts amb els tercers i sols separats d'ells per dos minuts de temps en les tres hores que dura el concurs.


Llegiu-ne més: CONCURS ODISSEA 2017

 

Accés, Admissió i Ponderacions PAU 2017

S'adjunta el document on consten les condicions de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU), l'admissió de tots els col.lectius d'estudiants i les ponderacions per a la preinscripció.

 

Jornada Nadal 2016

El passat 22 de desembre va tindre lloc al nostre centre una jornada d'activitats esportives, culturals i lúdiques per acomiadar l'any. Entre d'altres, es van dur a terme les següents activitats:

Taller de boles i corones nadalenques.
Taller de construcció de trompes.
Torneig de futbet i de vòlei.
Dues sessions de cinema.
Cançons nadalenques i música en diferents llengües.
Actuació del mag Hugo Castellà.

Tot amenitzat per la música punxada pel nostre DJ Andrès Prefasi i la visita de Santa Claus, qui ens va repartir regals.

També es va organitzar un esmorzar popular a benefici del viatge de 4t d'ESO i, en finalitzar la jornada, es va fer entrega a Càritas dels aliments recollits al centre en la campanya Kilo per als més desfavorits de la nostra ciutat.

 

Nou canal de comunicació per a la comunitat educativa valenciana

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport posa a disposició dels equips directius dels centres educatius, del professorat, de les famílies i, en general, de la societat valenciana, un canal de comunicació mitjançant l'aplicació de telèfon mòbil Telegram. Si us uniu al canal @gvaEducacio tindreu al vostre abast, de dilluns a divendres, informació que us pot interessar.

Aquesta informació està referida a ordres, bases i resolucions que es publiquen al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, que poden ser del vostre interés, així com informació útil sobre diferents ajudes en matèria educativa, inscripcions a cursos, calendaris de proves i altres qüestions relatives al funcionament diari del sistema educatiu valencià.

El canal @gvaEducacio de Telegram iniciarà el seu funcionament el dimecres 2 de novembre. És molt fàcil rebre la informació d'aquest butlletí per a telèfons mòbils:

1. Cal que s'instal·leu al telèfon mòbil l'aplicació Telegram

2. Busqueu @gvaEducacio

3. Uniu-vos al nostre canal

 

Sol·licitud d'alta a ITACA WEB FAMÍLIA

La direcció d´accés a la Web família és https://familia.edu.gva.es (enllaç baix).

Per a tindre accés a esta informació, es necessari ser mare, pare, tutor o tutora legal de l´alumne o alumna i donar-se d´alta en este servici.


PASSOS:

1. Descarregar la sol·licitud corresponent. També la podrà facilitar el centre docent on estiga matriculat el seu fill o filla (enllaç baix).

2. Omplir i entregar personalment en el centre l´imprés de sol·licitud. La sol·licitud pot realitzar-se per un o ambdós pares o tutors; en eixe cas, cada un d´ells haurà d´omplir i firmar una sol·licitud.

No cal renovar la sol·licitud cada any, s´entén que mentre estiguen matriculats els seus fills en el mateix centre disposarà del servici. Únicament si es matricula un altre membre de la unitat familiar haurà de sol·licitar-ho. Per tant, si ja la va sol·licitar l´any passat, no serà necessari tornar a tramitar-la. Si els seus fills assistixen a diferents centres, haurà de sol·licitar-ho en cada un d´ells.

3. Activació de l´accés:

3.1. En cas d´haver sol·licitat accés a Web família, l´aplicació ITACA li notificarà a través del correu electrònic proporcionat en la seua sol·licitud la contrasenya per a l´accés.

3.2. Per a accedir a la pàgina haurà d´introduir com a usuari el seu NIF i com a contrasenya la que haja rebut. Podrà canviar-la en la seua primera connexió o posteriorment.

 

Beques per a esportistes d'elit

A l'arxiu adjunt es pot consultar la normativa sobre beques academicoesportives per a esportistes d'elit de la Comunitat Valenciana per al curs 2016-2017.
 

«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»
Catalan English Finnish French Greek Italian Norwegian Spanish

Blog Projecte Erasmus+

Calendari famílies

Itaca web familia

Itaca web familia

Aula virtual

moodle1

GALERIA FOTOGRÀFICA

icono-picasa-150x150

BLOG AMPA

icono_aplicaciones_wp