Graduació de 2n de batxillerat 2018

El 25 de maig vam celebrar la graduació de 2n de batxillerat. Una promoció nombrosa i diversa, una gran família que s’acomiadava del centre en un acte entranyable, amb l’eufòria de la celebració, però també amb el somriure nostàlgic de qui sap que deixa enrere les persones que els han estat acompanyant estos darrers anys d’aprenentatge: el seu professorat, amb qui han compartit experiències, preocupacions i il·lusions. La direcció, tutors i tutores, alumnes i mares van saber descriure amb boniques paraules el significat de la graduació com a punt d’inflexió en la vida de cada estudiant. Que els vaja molt bé i que mai no perden la il·lusió ni el coratge.

 

Viatge a Hassfurt

Un grup d’alumnes de 1r de batxillerat va realitzar el passat mes d’abril el viatge a la ciutat alemanya de Hassfurt com a la segona part de l’intercanvi escolar d’aquest curs.

Durant una setmana, alumnat i professorat han estat vivint a les cases dels seus respectius companys i companyes i han realitzat diferents activitats. Han visitat les ciutats de Rothenburg ob der Tauer, Bamberg, Würzburg i Nüremberg, així com la comarca Hassberge. Han conegut més de la història de la zona i han fet activitats a la natura: klettergarten. També han conegut el sistema educatiu alemany i han assistit a algunes classes a l’institut Regiomontanus Gymnasium. Ha sigut una gran experiència.

 

“Dins teu hi ha un científic: descobreix-ho!”

L’alumnat del departament de Biologia i Geologia que participa en el projecte “Dins teu hi ha un científic: descobreix-ho!” ha preparat activitats per a alumnes de primària. Han estat al laboratori de ciències per fer aquestes activitats alumnes de sisè dels col·legis Benipeixcar, Joan Martorell i Montdúver. Amb l’ajuda dels seus monitors i monitores, estudiants de 3r i 4t d’ESO i 1r i 2n de batxillerat, han utilitzat el mètode científic per fer descobriments sorprenents. Hauran descobert que al seu interior hi ha un científic? Nosaltres pensem que sí ... i si dubteu, mireu les fotos!!

 

Concurs de fotografia “El Medi Ambient a la Safor” Primavera 2018

El Departament de Biologia i Geologia felicita les guanyadores i els guanyadors del concurs de fotografia “El Medi Ambient a la Safor”, primavera-2018. El jurat del concurs vol ressenyar que el treball de selecció ha estat molt difícil per la gran qualitat de les fotografies presentades. Per això donem l’enhorabona a tots els participants i us animem a continuar participant en les properes edicions. Els premis, patrocinats per l'AMPA es lliuraran a final de curs.

 

Jornades de Teatre Clàssic a Sagunt 2018

El passat dilluns 16 d’abril, l’alumnat de Cultura Clàssica, Grec i Llatí, acompanyat en aquest cas per un grup de segon d’ESO amb el seu tutor, va assistir un any més a les Jornades de Teatre Clàssic que tenen lloc a Sagunt.

L’obra representada va ser Les Suplicants d’Esquil, que tracta un tema tan actual com és el del maltractament a les dones. El grup que la representava havia preparat una posada en escena molt emotiva pero va quedar un poc deslluïda pel fet que la amenaça de pluja va impedir que es poguera connectar la megafonia amb la música.

De totes maneres vam disfrutar de la representació i de les hores que vam passar dalt al castell.

 

Dos alumnes del centre guardonats en l’Olimpíada de Dibuix Tècnic i Geometria

Els alumnes Rafael Luís Saneleuterio Temporal i Adrián Aparisi Seguí han estat guardonats en la 1a Olimpíada de Dibuix Tècnic i Geometria celebrada el passat 21 d’abril a la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València. L’olimpíada va estar organitzada per l’Associació Valenciana de Professorat de Dibuix (AVPD) i s’hi van presentar 150 alumnes en total. El premi que han rebut consisteix en un lot de material de dibuix i un diploma acreditatiu.

Enhorabona a ells i a la resta d’alumnes que han participat!


 

«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»
Catalan English Finnish French Greek Italian Norwegian Spanish

Blog Projecte Erasmus+

Calendari famílies

Itaca web familia

Itaca web familia

Aula virtual

moodle1

GALERIA FOTOGRÀFICA

icono-picasa-150x150

BLOG AMPA

icono_aplicaciones_wp