Lliurament de premis Concurs de Fotografia

El passat 13 de juny va tindre lloc al nostre centre l’acte de lliurament dels premis del XXIV Concurs de Fotografia “El Medi Ambient a la Safor”. A l’acte va assistir l’alumnat que participava en el concurs i altres membres de la comunitat educativa. Els premis, patrocinats per l’AMPA, van ser lliurats pel jurat i per representants d’aquesta associació de mares i pares.

El Departament de Biologia i Geologia vol donar les gràcies per la participació i també l’enhorabona per la gran qualitat de les fotografies presentades. Animem tota la comunitat educativa a participar en la pròxima edició.

 

Lliurament de premis Olimpíada de Clàssiques

El passat 29 de maig va tindre lloc al Paranimf de la Universitat de València el lliurament dels premis de les olimpíades 2018. Com a guanyadors de les Olimpíades de Clàssiques van assistir a la cerimònia Dian Iskrenov Donev i Dídac Lorente Sendra, alumnes de segon de batxillerat humanístic del nostre centre. A l’acte van estar acompanyats per la directora del centre, per la seua professora de grec i llatí, pels seus familiars i per les companyes de curs, que no volien perdre’s un moment tan emotiu que posava fi a uns anys de treball i aventures amb la cultura i les llengües clàssiques. Tot el grup s’ha convertit en una xicoteta família i estes olimpíades son un poc el fruit del treball i la Il·lusió de tots i totes.

L’acte va estar presidit per la rectora de la universitat i va finalitzar amb un vi d’honor. Aprofitant l’estada van poder gaudir d’una exposició d’incunables a la biblioteca de la universitat.

 

Graduació de 2n de batxillerat 2018

El 25 de maig vam celebrar la graduació de 2n de batxillerat. Una promoció nombrosa i diversa, una gran família que s’acomiadava del centre en un acte entranyable, amb l’eufòria de la celebració, però també amb el somriure nostàlgic de qui sap que deixa enrere les persones que els han estat acompanyant estos darrers anys d’aprenentatge: el seu professorat, amb qui han compartit experiències, preocupacions i il·lusions. La direcció, tutors i tutores, alumnes i mares van saber descriure amb boniques paraules el significat de la graduació com a punt d’inflexió en la vida de cada estudiant. Que els vaja molt bé i que mai no perden la il·lusió ni el coratge.

 

Viatge a Hassfurt

Un grup d’alumnes de 1r de batxillerat va realitzar el passat mes d’abril el viatge a la ciutat alemanya de Hassfurt com a la segona part de l’intercanvi escolar d’aquest curs.

Durant una setmana, alumnat i professorat han estat vivint a les cases dels seus respectius companys i companyes i han realitzat diferents activitats. Han visitat les ciutats de Rothenburg ob der Tauer, Bamberg, Würzburg i Nüremberg, així com la comarca Hassberge. Han conegut més de la història de la zona i han fet activitats a la natura: klettergarten. També han conegut el sistema educatiu alemany i han assistit a algunes classes a l’institut Regiomontanus Gymnasium. Ha sigut una gran experiència.

 

“Dins teu hi ha un científic: descobreix-ho!”

L’alumnat del departament de Biologia i Geologia que participa en el projecte “Dins teu hi ha un científic: descobreix-ho!” ha preparat activitats per a alumnes de primària. Han estat al laboratori de ciències per fer aquestes activitats alumnes de sisè dels col·legis Benipeixcar, Joan Martorell i Montdúver. Amb l’ajuda dels seus monitors i monitores, estudiants de 3r i 4t d’ESO i 1r i 2n de batxillerat, han utilitzat el mètode científic per fer descobriments sorprenents. Hauran descobert que al seu interior hi ha un científic? Nosaltres pensem que sí ... i si dubteu, mireu les fotos!!

 

Concurs de fotografia “El Medi Ambient a la Safor” Primavera 2018

El Departament de Biologia i Geologia felicita les guanyadores i els guanyadors del concurs de fotografia “El Medi Ambient a la Safor”, primavera-2018. El jurat del concurs vol ressenyar que el treball de selecció ha estat molt difícil per la gran qualitat de les fotografies presentades. Per això donem l’enhorabona a tots els participants i us animem a continuar participant en les properes edicions. Els premis, patrocinats per l'AMPA es lliuraran a final de curs.

 

«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»
Catalan English Finnish French Greek Italian Norwegian Spanish

Blog Projecte Erasmus+

Calendari famílies

Itaca web familia

Itaca web familia

Aula virtual

moodle1

GALERIA FOTOGRÀFICA

icono-picasa-150x150

BLOG AMPA

icono_aplicaciones_wp