Dos alumnes del centre guardonats en l’Olimpíada de Dibuix Tècnic i Geometria

Els alumnes Rafael Luís Saneleuterio Temporal i Adrián Aparisi Seguí han estat guardonats en la 1a Olimpíada de Dibuix Tècnic i Geometria celebrada el passat 21 d’abril a la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València. L’olimpíada va estar organitzada per l’Associació Valenciana de Professorat de Dibuix (AVPD) i s’hi van presentar 150 alumnes en total. El premi que han rebut consisteix en un lot de material de dibuix i un diploma acreditatiu.

Enhorabona a ells i a la resta d’alumnes que han participat!


 

Intercanvi amb Hassfurt, Alemanya

El passat mes de març, 18 alumnes de la localitat de Hassfurt, a Alemanya, ens van visitar durant una setmana com a primera part de l’intercanvi escolar que realitzem tots els anys amb el Regiomontanus Gymnasium.

Junt a alumnes nostres de 1r de batxillerat van gaudir de les Falles en els primers dies de la seua estada i després van tindre un complet programa amb visites culturals i de natura de la nostra ciutat i voltants.

El nostre alumnat visitarà Hassfurt del 14 al 21 d’abril.

 

Dos alumnes del centre guanyen l’Olimpíada de Clàssiques

Dian Iskrenov Donev i Dídac Lorente Sendra, alumnes de segon de batxillerat humanístic, han estat guanyadors de l’Olimpíada de Clàssiques 2018 que es va realitzar el passat 24 de març en la Facultat de Filologia de la Universitat de València.

Com a guanyadors, rebran un diploma acreditatiu i una ajuda per a l’estudi per valor de 1000€ que es podrà fer efectiva al llarg dels dos pròxims anys. Aquesta olimpíada, d’àmbit autonòmic i organitzada per la Universitat de València, té com objectiu estimular l’estudi de les llengües clàssiques i premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica.

Enhorabona!!!

 

Activitats Jardí Botànic i El Mon Microscòpic

L’alumnat de Biologia de 4t d’ESO han visitat el Jardí Botànic de la Universitat de València. Aquest museu viu té com a missió popularitzar el món vegetal fomentant el seu estudi, ensenyament, divulgació i conservació, així com el seu ús sostenible. L’alumnat ha fet un recorregut guiat pel jardí i un taller als seus laboratoris. A continuació s'ha traslladat al campus de Burjassot on ha visitat el museu de Ciències Naturals inaugurat el passat mes de febrer, i ha fet un recorregut guiat per conèixer les característiques dels exemplars que allí es conserven que són de gran importància científica i històrica.

Al mateix temps l’alumnat de biologia de 1r de batxillerat ha fet l’activitat “Descobreix el món microscòpic” en el Campus de Burjassot, que té com objectiu donar a conèixer a l’alumnat de batxillerat les tècniques més avançades en microscòpia electrònica que actualment s’utilitzen en la investigació.

 

Eixida concurs fotogràfic 3r d’ESO

El dia 22 de març, segon dia de primavera, l’alumnat de 3r d'ESO va sortit pels voltants de Gandia amb l'objectiu de fer fotos per al concurs de fotografia. El dia va eixir fresquet però solejat i radiant, el que ens va permetre gaudir extraordinàriament de l'excursió. Us recordem que el concurs està obert a tota la comunitat educativa i que el termini per presentar les fotos va del 10 al 20 d'abril. Els premis, subvencionats per l'AMPA es lliuraran a final de curs. Animeu-vos!. El Departament de Biologia i Geologia i demés persones encarregades del concurs us desitgem unes bones vacances de Pasqua.


 

Jornades de perfeccionament en llengües clàssiques.

Alumnes de 2n de batxillerat de grec van assistir el 27 de gener i el 24 de febrer a unes jornades de perfeccionament en llengües clàssiques per a alumnat excel·lent com a part de la preparació per a la prova nacional de grec de batxillerat Parnaso.

Les activitats van tindre lloc en la Facultat de Filologia de la Universitat de València i van ser molt interessants.

 

«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»
Catalan English Finnish French Greek Italian Norwegian Spanish

Blog Projecte Erasmus+

Calendari famílies

Itaca web familia

Itaca web familia

Aula virtual

moodle1

GALERIA FOTOGRÀFICA

icono-picasa-150x150

BLOG AMPA

icono_aplicaciones_wp