English Week 2015

Durant la setmana del 20 al 24 d'abril, un grup de 66 alumnes de 1r i 2n d'ESO del nostre centre ha estat en Santa Susanna (Barcelona) realitzant activitats en anglès en una English Week.

Al llarg dels cinc dies han practicat esports nautics, kajak, paddle surf, multiaventura, tirolina, tir amb arc, montar a cavall, piscina així com jocs i representacions en anglés acompanyats sempre per monitors natius irlandesos.

Per als alumnes ha estat una experiència meravellosa on han aprés anglés, han utilitzat allò que ja sabien i, a més a més, s'han relacionat amb alumnes d'altres instituts convivint amb ells en cabanyes de fusta.

En la galeria fotogràfica estan les imatges de l'activitat.

 
 

Gran èxit dels alumnes del centre en el concurs de cultura clàssica Odissea 2015

Un any més, els alumnes de l'Ausiàs March han participat en el concurs Odissea d'àmbit autonòmic.

Enguany, els grups formats per Nerea Román i Xelo Orengo, Andrea Abad, Maria Corbí i Mar Muñoz, i Dídac Lorente van aconseguir la màxima puntuació en la primera fase i el grup format per Lídia Bertó i Sheila Amaya va tindré també una fantàstica actuació.

2015-02-06 11.21.18

Llegiu-ne més: Gran èxit dels alumnes del centre en el concurs de cultura clàssica Odissea 2015

 

100% d'aprovats en selectivitat 2014

Ja han eixit els resultats de les proves d'accés a la universitat de juny 2014 i estem tots molt contents perquè ha aprovat el 100% dels alumnes presentats del nostre centre.

Enhorabona a tots.
 

Carta d'agraïment del Preventori

A l'arxiu adjunt es pot llegir la carta de agraïment del Preventori a la professora Yolanda Galán i als seus alumnes de 1r d'ESO A per l'activitat solidària que van organitzar el passat mes d'abril.

 

Voluntaris en la cursa d'Espurna

El passat 15 de maig es va celebrar la segona Cursa de la Fundació Espurna. Els alumnes de primer i segon de PQPI del nostre centre van participar-hi com a voluntaris. Aci podeu veure algunes fotografies.

 

«IniciaAnterior111213141516SegüentFinal»
Catalan English Finnish French Greek Italian Norwegian Polish Spanish

Calendari famílies

Itaca web familia

Itaca web familia

Aula virtual

moodle1

GALERIA FOTOGRÀFICA

icono-picasa-150x150

BLOG AMPA

icono_aplicaciones_wp