Carta d'agraïment del Preventori

A l'arxiu adjunt es pot llegir la carta de agraïment del Preventori a la professora Yolanda Galán i als seus alumnes de 1r d'ESO A per l'activitat solidària que van organitzar el passat mes d'abril.

 

Voluntaris en la cursa d'Espurna

El passat 15 de maig es va celebrar la segona Cursa de la Fundació Espurna. Els alumnes de primer i segon de PQPI del nostre centre van participar-hi com a voluntaris. Aci podeu veure algunes fotografies.

 

ESMORZAR SOLIDARI

Els alumnes de 1 d'ESO A, junt a la seua tutora Yolanda Galán, han donat 292€ al Preventori de Gandia. Els diners van ser recaptats en l'esmorzar solidari organitzat els dies 15 i 16 d'abril al pati del centre.

 

Marc Miñana guanyador de l'Olimpíada de Clàssiques 2014


El passat dijous 22 de maig va tindre lloc en la Facultat de Filologia de la Universitat de València el lliurament dels premis de la V Olimpíada de Clàssiques en la qual l'alumne de segon de batxillerat humanístic del nostre centre Marc Miñana Perucho ha estat guanyador. 

El concurs, d'àmbit autonòmic, premia els millors estudiants de Grec i Llatí amb una beca per l'import de la matrícula per a qualsevol dels estudis oficials de la Universitat de València.

Aquestes són algunes fotografies de la cerimònia.

 

TOTA LA INFORMACIÓ OFICIAL SOBRE LES PAU

En el següent enllaç podeu trobar tota la informació relativa a les proves.
 

«IniciaAnterior111213141516SegüentFinal»
Catalan English Finnish French Greek Italian Norwegian Polish Spanish

Calendari famílies

Itaca web familia

Itaca web familia

Aula virtual

moodle1

GALERIA FOTOGRÀFICA

icono-picasa-150x150

BLOG AMPA

icono_aplicaciones_wp